Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kennel kultakuonot

 

 

Tervetuloa! olet saapunut kultakuonon virtuaali-kennelin kotisivuille. Kennelimme on täysin virtuaalinen ja se sijaitsee kuvitteellisen liekkijärven kauniissa maisemissa, voit uittaa koiria, lenkitää niitä ja olla niiden kanssa muuten vaan! toimintaamme kuuluvat näyttelyt, agility ja kasvatus-toiminta. etsimme jokaiselle koiralle omaa hoitajaa ja vieraskirjaan voi käydä ilmoittautumassa mikäli hoitajaksi haluaa. jos tahdot hoitajaksi: -sinun pitää kertoa itsestäsi mahdollisimman paljon, jotta osaan yhdistää oikean koiran, oikeaan hoitajaan. (hoitsu-lomake alhaalla!!  V)

-sinun pitää olla aktiivinen ja jos päätät lopettaa, ilmoitat siitä sivuston ylläpitäjälle :iitulle.

-kirjoitat kunnolisia hoitotarinoita!! ei näin: ''tuisku* puri mua sitten se meni nukkumaan.'' vaan siis tällaisia: ''kun saavuin kennelin pihaan, koirat tarhoissa tervehtivät minua kumealla haukullaan...'' ja olet aktiivinen, kirjoitat hoitotarinan ainakin kerran 2 viikossa!

-Älä ikinä esiiinny yp:nä tai joudut mustalle listalle!!

-Ja kaikista tärkein! Ethän kiroile tai kiusaa. tai vahingoita koiria(koira ei siis voi kuolla tai loukkaantua vakavasti tarinassasi ilman minun lupaani)

hoitsulomake! (kopsaa viekkuun)

eläimen nimi:

oma nimi:

luonne:

muuta (ei pakollinen mutta helpottaa työtäni huomattavasti) :

T. Iitu (ylläpitäjä)

 

©2020 Kennel Kultakuonot - suntuubi.com